WS

WS

 

                                                                                                                                                                                                                                               WK trikes oprichters gingen in 1993 (Walter Schlegel en Theo Bühler) uit elkaar. Theo Bühler ging Met WK-Trikes verder en Walter Schlegel begon een nieuwe fabriek de WS-Trike. In deze periode waren er verschillende modellen te koop: De Chopper, Highway 1 en de United. De United was de enigste goedgekeurde 4 persoons trike in die tijd.

 

   
  

De WS-Trikes komen voort uit de ‘American Way of Live’. Zo herinnert de voorvoork en de zitpositie van dit voertuig sterk aan de Chopper-Bikes, die in de USA als eerste symbool stonden voor Vrijheid en Avontuur. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat tegenwoordig trike rijden een steeds groter aantal aanhangers heeft.

De exclusiviteit en individualiteit zijn bij WS-Trikes niet begrenst. Met het fabriceren van trikes hebben we ervaring vanaf 1989. De motorisering van de WS-Trikes loopt van kevermotor met geregelde katalysator tot aan VW-4 Cylinder-rijmotoren met injectie en drieweg-katalysator. Bijzondere wensen van klanten zoals aanpassingen voor handicaps en speciale uitvoeringen zijn voor het WS-Team een uitdaging.
Ook de serieuitvoering toont een klantgerichtheid, zoals bijv. bij de Highway-Serie de kunststofverzegeling bij de 40 ltr. tank, hubmatic, 4 in 2 rvs uitlaatsysteem, blackbox voor de zekeringen, relais etc. en gechromatiseerde en verzinkte onderdelen. Ook de Chopper-Serie heeft een hubmatic.
Voor WS-Trikes is het geen punt om op alle nieuwe onderdelen een 2 jarige garantie en op het frame een 7 jarige garantie te geven.
Bouwpakketten kunnen we door de strenge eisen voor goedkeuring niet meer leveren, maar aan de behoefte zelf een trike te bouwen kunnen we tegemoet komen. Onder begeleiding van WS-Trikes kan men zelf meewerken aan de fabricage van zijn trike. De bouw neemt meerdere dagen in beslag. Het kan vergezeld worden door een inwijding in het rijden met de trike, tourtocht, etc. Het programma wordt individueel samengesteld, in nauw overleg met u.
Graag willen we bij een bezoek in Maren-Kessel alle verdere vragen beantwoorden.

 

Co de Waal,
Provincialeweg 87,
NL-5398 JK Maren-Kessel,
Tel.0412 479748,
bbtc-trikes

Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.