Sam Couch

Sam Couch

Schedel Trike

 sam
 
Klik op foto voor vergroting.
sam trike
Dit is de trike van Sam er zit hier nog niet veel schedels op en ook nog geen dak. Een triker  veranderd vaak dingen aan zijn trike.
sam trike 1
De trike van Sam Couch is wel een hele bijzondere  deze V 8 trike is bedekt met meer dan 2600 schedels.

skelet trike
 Waar je ook kijkt je hebt gelijk een schedel in je gezichtsveld.
skelet trike 4

 

 

skelet trike 5
Sam  vertelde toen hij 5 jaar geleden toen hij zijn trike bouwde om hen te versieren met allemaal schedels.  Zijn eerste schedel kocht hij op de rommel markt voor 10 dollar. Ik wist niet waar ik  deze schedel moest plaatsen een vriend vertelde me dat ik deze schedel moest plaatsen waar iedereen hem kon zien dus kwam de schedel op de voorvork terecht. Later heb ik robijn rode glazen in de schedel geplaatst.

crystal_skull_vodka_3
Bij een plaatselijk dranken winkel kocht ik een fles Crystal wodka. Deze wodka zit in een fles die de vorm heeft van een doodskop. Goot de drank in de gootsteen de winkelier wist niet wat er gebeurde. Op dat moment kon ik hem niet duidelijk maken waar ik dit voor nodig had. Later toen de fles had gemonteerd ben ik terug gegaan om hem het te late zien.

002
Wanneer de motor warm wordt vult de schedel met koelvloeistof als de motor afkoelt trekt de vloeistof weer terug in de radiator.
Met een led verlichting op de fles zie je nachts een gloeiende groene vloeistof

 

005

Mijn wind geleiders naast mijn voorraam maakte ik een vorm van een doodkist in de hoeken gebruikte ik 6 doodskop boutjes.

skelet trike 2
De doodskop op mijn voorspatbord is afkomstig van een wandelstok later heb ik er een rode marmeren knikker op bevestigd.

015

Als nummerbord verlichting heb mini lantaarns gebruik 3 zijden afgedekt met een doodskopje versierd. Het licht schijnt nu alleen op de nummerbord en niet naar achteren. De bumper daar heb ik ook motieven van doodkisten gebruikt en natuurlijk ook schedels geplaatst. Ook zijn er hekpunten op de bumper geplaats om een effect te creëren.

Hier is een foto van sommige schedels aan de achterzijde bumper… modder kleppen… en achterspatbord… Ik heb meer dan 500 individuele schedels op mijn trike en meer dan 1000 schedels op de achterste spatborden, als je elke schedel tellen…

016
Op de achterkant zijn zeer vele schedels geplaatst. Ik heb meer dan 500 verschillende schedels op mijn trike.

 023
Zijkant van de opbouw trike

026

Dit is de zijkant van mijn trike,  doodkist met schedels ornamenten die veelvuldig terug keren op mijn trike.

029
De motor is afgeschermd net motieven van doodkisten en daar op doodskoppen boutjes en schedels gemonteerd.

034

Mijn aanhangwagen is nog steeds niet af dit project veranderd nog steeds.

 

035
Zijkant aanhangwagen.
Wil nog enkele schedels op de aanhangwagen monteren. Ook op spatborden en zijkanten afwerken met doodskop boutjes.
 
038
Dit is de achterkant van de aanhangwagen ik ben hier nog niet klaar mee wil nog grotere schedels en doodkisten op plaatsen. En de verlichting nog wat aanpassen en vranderen.

Ik denk dat ik altijd nog schedels op mijn trike toevoeg.

Bedankt Sam voor het delen van deze dergelijke indrukwekkende creatie!

schedeltrike sam 1 schedeltrike sam 2 schedeltrike sam schedeltrike sam 5

Voor meer foto’s tijdens de bouw zie Big Sam Custom Trike

Met dank aan Sam Couch (2014)

Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.