Mike Gallops EXP-Airocycle

Mike Gallops EXP-Airocycle

Jet-Trike-2-700x383
En dan kom je deze creatie tegen op een weg in Florida, auto’s toeteren er word gezwaaid er worden foto genomen. Mike Gallops werkzaam  in zijn dagelijkse leven maakte aanpassingen voor in personen auto’s en vrachtwagens. Kreeg in augustus 2001 een idee om een trike  te bouwen die trekjes vertoonde van de 106 Delta Dart, een USAF onderscheppingsjager. Zijn trike kreeg de naam  EXP-Airocycle bekend als vrijheid nummer 1. Hij heeft er ongeveer anderhalf jaar over gedaan om zijn EXP-Airocycle te ontwerpen en te bouwen in zijn schuur in Florida.
jet trike 4

jet trike 2 jet trike 3 jet trike b jet 4
Het voertuig heeft het uiterlijk van een klein gevechtsvliegtuig en een motorfiets chassis, in de cockpit die is uitgevoerd met echte vliegtuig instrumenten  in stijl, en kuipstoelen voor twee piloten. Het grijze vlak is beschilderd met een blauwe neus kegel met witte sterren, en de rode en witte strepen versieren de zijkanten van het vliegtuig. Dit voertuig trekt altijd aandacht, of het is geparkeerd op shows of “laagvliegen” over de weg.
AMALGHAM CHIEF '87-1
106 Delta Dart, een USAF onderscheppingsjager

Terwijl op de video niet te zien is  of Mike Gallops achter de stuur knuppel of stuur zit.

De trike trekt veel aandacht op shows.

Met andere woorden, het is een trike die eruit ziet als een straaljager en het is volledig legaal.
Het is  helemaal geweldig. De “jet cyclus” heeft vleugels, hoewel het niet kan vliegen.

Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.