Wild Beast

Wild Beast

 

 
Een idee, een type en zijn bolide! Uit vele ontwerpen en tekeningen en honderden uren heeft Reto Brunschwiler uit Zwitserland een zeer wild beest op drie wielen gebouwd.

In 1996 had hij voor het eerst een  trike gehuurd wat al gauw omsloeg naar het bekende trike virus. Daarna kocht hij al gauw zijn eerste zijn eerste trike.
Nadat het trike virus hem volledig in zijn macht  had was het ook zijn droom om een trike te gaan bouwen. Maar hij wilde wat anders wel een trike met een luchtgekoelde motor. Maar het moest ook een snelle trike zijn.

Met de maximale maten 4 meter lang en 2 meter breed en niet meer dan 1000 kg zwaar met die gegevens ging hij aan de slag dit waren de maximale gegevens die hij niet mocht overschrijden als hij de trike ter keuring aanbood.
Nu dan kan je keverblok pakken en en die gaan  opvoeren.
Maar hij koos voor een Porsche 6 cilinder boxer motor  met lucht koeling.

Hij kocht een goede Porsche achterkant van  schade auto. Een motor en versnellingsbak werd ook gauw gevonden. Maar een trike met een standaard frame was nu niet meer denkbaar de Porsche motor had te veel vermogen. Dus moest hij een ander frame ontwikkelen.
   

 

Technische gegevens:  
   
Afmetingen: Lang 380 cm, Breed 200 cm
Gewicht: 960 kg, Voor 190 kg, achter 770 kg
Motor: Porsche 930/25 Carrera 3.2l SC
Vermogen: 250 Pk met Chiptuning
Topsnelheid: noch niet getest maar over de  230 km/h
Remmen: Voor 2×230 mm, achter 2x310mm von Porsche
Versnellingsbak: Porsche 915/40, 5 versnellingen
Felgen: Voor 15×7″, achter 17×13.5″
Banden: Voor 230/60/15″, achter 335/35/17″
Frame: Zelfbouw, achter Porsche 911

  

 Heeft u ook nog foto´s of info die in deze rubriek passen stuur ze even op naar Dutchtriker
 Copyright © 2008 dutchtriker

Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.