Kamperen

Kamperen

Kamperen met de trike
Je kent ze wel de trike treffens waar veel trikers op af komen.  Meestal wordt er ook overnacht. Om toch een beetje gerief te hebben en droog te kunnen bivakkeren nemen de meeste een tent of aanhangwagentje mee om zo een  plaats te  creëren. Deze pagina wordt gewijd aan die categorie trikers die regelmatig een trike treffen bezoeken. Ik zelf vind een treffen een leuke ontmoeting tussen mede trikers. Je kunt met je mede hobbygenoten lekker over je hobby praten. Maar er is ook een een tijd van slapen en dan zoekt iedereen zijn meegenomen slaapplaats op. Dit kan variëren van slaapzak in de buitenlucht, tent, vouwwagen, caravan en campers. Wat neem je zoal mee naar een treffen of wat  kan je  meenemen daar gaat deze pagina  over.

Ideaal op vakantie zijn de zakjes met zip-sluiting. U kunt er van alles nagenoeg waterdicht in bewaren, zoals belangrijke papieren. Als u overvallen wordt door een tropische regenbui, is uw (rug)tas door
weekt maar belangrijke spullen nog droog!

 

 

 

Misschien kent u deze truc al. Zo niet, dan zult u ‘m echt gaan waarderen. Hoe het werkt, daarover verschillen de meningen. Maar dat het werkt is zeker. Hang een met water gevuld plastic zakje voor de ingang van de tent of uw caravan en er zal geheid geen vlieg meer langs naar binnen durven! Op markten in Mexico is het gebruikelijk om doorzichtige plastic zakken gevuld met water op te hangen om vliegen weg te houden van de taco’s, quesadillas en andere overheerlijke hapjes. De breking van het licht door het water versterkt de kleuren en bewegingen en daar kunnen de gevoelige vliegenogen niet goed tegen. En die blijven dus lekker uit de buurt.

 

Voel je je zo opgesloten in je slaapzak? Dan is de Selk’Bag Sleeping Bag System wellicht wat voor jou. Deze slaapzak heeft namelijk gewoon armen en benen zodat je meer bewegingsruimte hebt dan in een standaard slaapzak. Niet alleen dat is een voordeel, ook kun je de tent ‘s ochtends verlaten zonder koud te worden.41-pb-N9pfL  Slaapzak-want-623x415

Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.