Sleutelen

Sleutelen

AANHAALMOMENTEN T1 (KEVERMOTOR)

CILINDERKOP 1e fase 10 Nm
CILINDERKOP 2 e fase met M8 25 Nm
CILINDERKOP 2 e fase met M10 32 Nm
DRIJFSTANGMOEREN M 9×1 35 Nm
CARTER M12 M12x1.5 35 Nm
CARTER M8 M 8×1.5 20 Nm
OLIEPOMP M 8×1.5 22 Nm
VLIEGWIELMOER M28x1.5 350 Nm
KRUKAS POULIE M20x1.5 45 Nm
BOUGIE M14x1.25 35 Nm
DRUKGROEP (M8) M 8×1.5 25 Nm
REMKLAUW 40 Nm
ASMOER ACHTER 350 Nm
DYNAMO POULIE 60 Nm
VENTILATOR MOER M12x1.5 60 Nm
WIEL 130 Nm

HANDIGE AFSTEL GEGEVENS KEVERMOTOR ALGEMEEN;

Bougie elektrode afstand 0.7 mm
Ontsteking tijdstip 7.5 graden
Contact punt afstand 0.40 mm
Contacthoek 44 tot 50 graden
Klepspeling 0.15 mm, koud
V-snaar 15 mm in te drukken

 

AFSTEL GEGEVENS VOOR DE TRANSMISSIE

 1. Vrije slag koppelingspedaal: 10-20 mm
 2. vrije slag wordt gemeten aan de bovenzijde van het koppelingspedaal, afstelbaar door het in of uitdraaien van de vleugelmoer aan het uiteinde van de koppelingskabel.
 3. Controleer de vrije slag na enige malen intrappen van het koppelingspedaal. Let op dat de vleugelmoer met de twee nokjes in de daarvoor bestemde uitsparingen van de koppelingshefboom valt en houdt het draadeind van de kabel met een tang vast terwijl de vleugelmoer wordt aangedraaid.

Doorbuiging koppelingskabel: 25-45 mm
De doorbuiging van de buitenkabel (A) wordt gemeten tussen de plaats waar de buitenkabel in het chassis wordt gestoken en bij de steun aan het transmissiehuis. Deze doorbuiging is afstelbaar door het plaatsen van afstelringen tussen het uiteinde van de buitenkabel en de steun aan het transmissiehuis (B). Als bij het wegnemen van alle afstelringen de doorbuigen nog te sterk is moet de koppelingskabel worden uitgebouwd en de geleidebuis aan de achterzijde worden ingekort. Het is ook mogelijk dat er een verkeerde buitenkabel is gemonteerd, er zijn twee lengtes leverbaar.

 

Versnelling afstellen

 1. Schakel de tweede versnelling in en draai de twee bevestigingsbouten los.
 2. Trap nu de koppeling in richt de versnellingshendel zorgvuldig in de 2e versnelling. Hierbij moet de hendel precies haaks op de dwarsrichting van de wagen staan en ca 11º naar achter hellen.
 3. Druk de aanslagplaat onder het schakelblok met een schroevendraaier zo ver naar links dat de plaat tegen de borst van de versnellingshendel (pijl) ligt. De hendel mag hierbij niet van stand veranderen.
 4. In deze stand de bouten weer vastdraaien.

 

Afstelling trommelrem

 1. Afstellen van de remschoenen gaat als volgt; zet de handrem los en trap het rempedaal enige malen in om de remschoenen te centreren.
 2. Draai via de opening in de rem ankerplaat de stelmoeren van elke remschoen met behulp van een schroevendraaier gelijkmatig tot de remschoenen de remtrommel raken en draai vervolgens 3-4 tanden terug, tot de trommel weer vrij draait.

Afstelling handrem:

 1. Krik de auto aan de achterzijde op en stel de trommelremmen af. Draai de borgmoeren op het draadeind van de kabels naast de handrem los.
 2. Trek de handrem 5 klikken aan en span de kabels zodanig dat de achterwielen nog juist met de hand draaibaar zijn. Draai de borgmoeren weer vast.
  Een cilinder om de koppeling hydraulisch te maken.

 

Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.