Trike link

Trike link

trikelink

???????????????????????????????????

Soms kom je ze tegen op internet handige links die speciaal voor trikes toepas baar zijn .
Deze link  regelgeving voor een trike om APK te keuren.
De trike is voorzien van oranje punten , als men hier op drukt  krijgt men de items die gekeurd moeten worden .
Men kan dan lezen wat verlangt wordt om goed door de keuring te komen.

 http://handboek.rdw.nl/regelgeving/apk/driewielige_motorrijtuigen/Paginas/default.aspx

voertuig-zoeker-header-plaat

Op deze site kan je de specificaties en de waarde van elk in Nederland geregistreerd voertuig (auto, bromfiets, motor, aanhanger, caravan, etc.) vinden. Ieder merk, model en type (uitvoering) is op te zoeken. Dit is een gratis carspotter. Geen SMS naar 2020, je kenteken check je gewoon direct gratis online. Voer je kenteken in, of blader door alle 413 merken met 2.374 modellen. Er bevinden zich op dit moment al 24.659 driewielige motorrijtuigen in het systeem.

http://www.voertuig-zoeker.nl/driewielig-motorrijtuig/

Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.