Detroit diesel trike

Detroit diesel trike
logologologo
diesel trike 7
Een echte diesel trike net een zwarte pluim uit de uitlaat. Natuurlijk kan je een diesel wel goed afstellen zodat dit minder is. Er zal op deze trike wel geen roet filter op zitten.  De motor is een  Detroit diesel  6v 53T   280 pk uit een Grey Hound bus komt van een Amerikaanse  motor fabriek uit de buurt van Detroit. De motor  5200 cc heeft een super turbo lader en wordt aangedreven door een Ford c-6 automatische versnellingsbak. Heeft 3 versnellingen met overdrive en een Dana 44 achter brug. De voorvork is van een Honda. De trike rijd comfortabel en licht. Vermoedelijke is deze trike enigste in deze uitvoering en waarschijnlijk gebouwd door Jesse James. De kleuren van deze trike zijn rood en paars.
Klik op de foto’s voor grotere weergave.
diesel trike 20 diesel trike 8 diesel trike 1 diesel trike 3 De motor is zo groot dat ze spiegels  en stuurgewoon op de motor hebben gemonteerd. diesel trike 4 diesel trike 10
diesel trike 12 V6 diesel met blower.
Voor meer Diesel trikes zie: Walt Moss Trike Peterbilt
Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.