Ferrari trike

Ferrari trike

Ferrari Trike

ferrari logo 43

Soms kom  je een wrak tegen van een of andere exotische auto en om dan hier een trike van te maken is een hele uitdaging. Bij het surfen op internet kwam ik een tweetal zeer bijzondere  trikes tegen. Trikes die je zelden of nooit tegenkomt  En wel een trike gemaakt van een Ferrari. Sommige auto lief hebbers zullen zeggen zonde anderen vinden dit het einde. Dus men neemt de achterkant van de bolide zet er een voorwiel voor en men heeft een zeer  bijzondere trike. Oordeel zelf  over het resultaat van deze twee Ferrari trikes.

ferrari trike ferrari trike 2

Ferrari achterkant (Klik op de foto voor vergroting)

ferrari trike_0003 ferrari trike_0004

ferrari trike_0005 trike_0006

Twee grote bas speaker tussen de achter stoelen.

trike_0007 ferrari trike_0008 ferrari trike_0009 trike_0010

En als je denkt dat is uniek een Ferrari trike  dat is er zeker. maar er loopt vast nog wel een rond met die gedachte. En die maakt er iets heel anders van zoals onderstaande foto’s weergeven. Ook een trike die het na kijken waard is.

Ferrari-Inspired-Trike-1 Ferrari-Inspired-Trike-2

Ferrari-Inspired-Trike-3 Ferrari-Inspired-Trike-4
De zwarte doppen op deze trikes zijn luidsprekers het zijn er wel veel vind ik en de vleugel achterop heeft ook geen zin, het verbeterd de wegligging niet. Maar over smaak valt niet te twisten.

Dus een Ferrari trike is meer dan een trike die in Ferrari rood gespoten is.

 

Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.