Trike pin

Trike pin

Nieuwe trike pin. Laat zien dat je als triker uit Holland komt. Afb in 3d uitgevoerd. Deze pin van dik metaal is voorzien van twee moertjes zodat deze stevig  op de kleding  kan worden vastgezet. Wees er snel bij deze pin is in beperkte oplage gemaakt. Op is op. Prijs voor deze mooie pin is 9,98.

Het versturen van een pin kost 4.00. Als je 14.00 euro  op bank rekening nummer  NL83 ABNA 0446 3519 38 te name W.Mollema.
Vermeld wel het adres waar de pin naar toe gestuurd moet worden. Voor inlichtingen kunt u ook E-mailen bill@dutchtriker.com
Groeten Dutchtriker Bill

 

P1020677 P1020677

trike pin

 

Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.