Trike journaal 3 editie

Trike journaal 3 editie

journaa

balk


balk

 Datum evenement veranderd

eggrun-2013-nieuw
Beste mensen,

Wij hopen dat u er begrip voor heeft, er is alsnog besloten de EggRun op ALLE locaties te verplaatsen naar 6 april a.s.

Nadere info volgt z.s.m. op de website: www.eggrun.nl

Wij hopen dat hiermee alle verwarring is weggenomen.

OP NAAR 6 APRIL OM ER ALSNOG EEN HELE MOOIE EN DANKBARE EGGRUN VAN TE MAKEN.

Groet en tot 6 april: EggRun organisaties, Roden, Veghel, Breda en Amsterdam.
balk

 

Honda Goldwing FB6 Trike

Honda Goldwing FB6 Trike
Nadat de cruiserwereld even moest wennen aan de Honda Goldwing FB6 als nieuwkomer in de Bagger-scene, wordt er gelijk even flink doorgedrukt. Waren we immers net aan dat grote, plastic ding gewend, komt er ook al een trike-versie van MotorTrike Inc. uit, onder de niet al te originele naam “Raptor”. Als je naast de aankoop van een complete FB6 ook even $ 8.395,- naar Texas overmaakt, krijgt niet alleen een opvallend anders uiterlijk, maar ook Independent Rear Suspension met luchtvering, een 12 Volt aansluiting in de koffferbak en twee verchroomde, stalen achterwielen.

Photo of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike Conversion
Photo of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike ConversionPhoto of Raptor IRS Motor Trike Conversion

http://www.motortrike.com/trikeHondaF6BRaptor.aspx

balk
 
3wheels de trike club uit het zuiden des land gaat binnenkort zijn pagina veranderen. Er komt een nieuwe uitstraling het ziet er strak en gaaf uit.
Wanneer deze verandering gaat plaats vinden is nog niet bekend bij Dutchtriker. Wel is net nieuwe logo bekend zie hierboven.
 
balk
App voor nieuwe rijbewijsrichtlijnen

Vanaf 19 januari 2013 gelden in heel Europa nieuwe richtlijnen voor rijbewijzen. In Nederland heeft deze aanpassing consequenties voor de geldigheidsduur van het rijbewijs (van 10 naar 5 jaar) en komen er nieuwe rijbewijscategorieën voor de motor, vrachtauto en bus. De Politieacademie heeft een app ontwikkeld om agenten die daar in de praktijk mee te maken gaan krijgen, te ondersteunen.De veranderingen hebben immers ook consequenties voor het politiewerk. De nieuwe richtlijnen zijn complex, maar de kennis ervan is noodzakelijk voor het werk in de praktijk, bijvoorbeeld bij een verkeerscontrole. Daarom heeft de Politieacademie dit ondersteunende middel ontwikkeld in samenwerking met de Rijksdienst voor het wegverkeer. Deze app helpt de agent ter plaatse te bepalen welk rijbewijs een bestuurder nodig heeft. Het enige dat de agent nodig heeft, is een smartphone met internetverbinding.Hoe werkt het?
De app werkt heel eenvoudig. Klik op het icoon rechts op deze pagina om de app te starten. Klik vervolgens op het icoontje van de categorie voertuig waar je een vraag over hebt. Je doorloopt een aantal korte vragen over dat voertuig (gewicht, aantal passagiers, vermogen, etc.) en snel wordt duidelijk welk rijbewijs de bestuurder van het voertuig nodig heeft.
Snel raadplegen
Je kunt de applicatie gemakkelijk benaderbaar maken door deze te openen (klik hiervoor op het icoon rechts op de pagina), en de url vervolgens als favoriet aan te merken op het startscherm van je mobiele telefoon. Daarnaast kun je de applicatie ook raadplegen en favoriet maken op andere apparaten met internetverbinding. In alle gevallen ga je eerst naar deze pagina (www.politieacademie.nl/rijbewijsapp) en vervolgens klik je op het icoontje rechts om de app te starten.
 
App voor internationale rijbewijzen
De rijbewijsapp is gepresenteerd op de Rijbewijsvakdag van 2 november 2012 en is daar goed ontvangen door de ruim 250 aanwezige collega’s uit het land. Op die dag is tevens bekendgemaakt dat de Politieacademie een app voor buitenlandse rijbewijzen gaat ontwikkelen. Het betreft een app die inzicht zal bieden in de echtheidskenmerken van onderdelen op buitenlandse rijbewijzen, waar de Nederlandse politie veelvuldig mee geconfronteerd wordt.
 
Vragen over de app? Neem dan contact op met Kees van Eekelen, kennismakelaar PKN, kees.van.eekelen@politieacademie.nl.

balk

Click ´n Go:
Schakelen zonder met de voet het koppelingspedaal te bedienen.

Op uw trike rijden met nog meer rijcomfort? Laat dan Click ’n Go inbouwen, schakelen zonder de koppeling te bedienen.

Heeft u steeds meer moeite om tijdens het rijden met uw auto, kampeerauto en/of trike de koppeling in te trappen, dan is het Click ’n Go systeem wellicht de juiste oplossing voor u. Hiermee schakelt u zonder het koppelingspedaal met de voet te bedienen. Bovendien heeft u als voordeel dat u niet op zoek hoeft naar een kampeerauto met een automatische versnellingsbak. Een ander bijkomend voordeel is dat kampeerauto’s met handgeschakelde versnellingsbakken nu eenmaal een gunstiger brandstofverbruik hebben dan wanneer ze zijn uitgerust met een automatisch schakelende versnellingsbak.

 

Op het moment dat u een knop op uw versnellingspook indrukt, trekt het systeem het koppelingspedaal in. Hierna schakelt u de versnellingspook in de eerste of volgende versnelling en kan de knop weer worden loslaten. Met een schakelaar op het dasboard kunt u de Click ’n Go buiten werking stellen. Er is dus keuze voor voetbediening of voor Click ’n Go.
Meer……..

balk

Het grote Trike boek

Wegens groot succes is de eerste druk bijna uitverkocht. Wilt u nog een eerste druk van het grote trikeboek dan moet u zich haasten om een exemplaar in handen te krijgen.

voorkaft

Het grote trike boek is klaar voor verzending. Stort 34 euro op rekeningnummer 44 63 51 938 en u krijgt dit 180 bladzijdes dikke trike boek opgestuurd.
Stuur gegevens via email
Of via een van de goede trike dealers of toe leveranciers af te halen voor 29.95 euro.
Of op een van de treffens waar ik aanwezig ben.

Reacties Boek
Het is een mooi boek met veel info,foto,s en technische plaatjes! Jan Polkerman

Hoi Bill, ik heb vandaag bij Mike (Duckers) jou boek gekocht. Helemaal te gek dat je dit gedaan hebt en ben er ook heel erg blij mee. Ik ben al lang op zoek naar een boek over trikes en nou heb ik het. Een tip maak een nog groter boek over Trikes. 🙂 Groetjes, Karl

Hallo Dutchtriker Bill
Wat een leuk boek is dit geworden. Dit is toch een boek die iedere triker in zijn bezit moet hebben. Ben er vele nieuwe dingen in tegen gekomen die ik nog niet wist. Super!!!!!!!!!!! Jan Klaas

Hallo Bill
Boek is inmiddels gearriveerd. Ziet er prima uit groet . Antoon.

Dit boek is mede tot stand gekomen doorbalk

Vraag & Antwoord

Op deze pagina staan vragen en antwoorden op die in het verleden eens aan me gesteld zijn. Het is altijd leuk om dit terug te zien. En misschien wordt u vraag er gelijk mee beantwoord.

Mocht u ook een vraag hebben schrijf me de vraag even en ik zal u zo spoedig mogelijk antwoord geven.

VRAAG: Mijn navigatiesysteem tomtom geeft een hele andere snelheid aan dan de snelheidsmeter van mijn trike.
Welke heeft er nu gelijk?
tomtom
ANTWOORD: De snelheid die wordt weergegeven door een TomTom systeem is precies de snelheid die gereden wordt en is op de milliseconde nauwkeurig. Met behulp van satellieten wordt de afstand berekend die een trike in een bepaalde tijd heeft afgelegd. Uit die berekeningen volgt de exacte snelheid. De snelheidsmeter in een trike geeft vrijwel altijd een hogere waarde aan, al is dat wel per trike verschillend.
balk
Bij Bij de Boom fabriek zijn ze momenteel een nieuwe Mustang 2013 te ontwikkelen met automaat.
Er komen nieuwe motor varianten in de 1,1liter, 1,5 liter,1,6 VTC en een 1,6 VTC met compressor.
Waarschijnlijk komen de modellen in het najaar op de markt.
Voor meer over Boom merken zie…
 
balk

balk

Foto van de maand

882930_527240593994960_996619215_o

886336_527240103995009_812342106_o

886213_527240977328255_1212925449_o

886792_527240760661610_798559376_o

77983_527240443994975_576071494_o

892551_527240123995007_1101784776_o

balk

Agenda 2013 Treffens en evenementen in Nederland en Belgie

[table id=3 /]

[table id=4 /]

[table id=5/]

poster-2013Voor meer treffens 2013

balk

Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.