Einde trike jaar

Einde trike jaar

We wensen iedereen

 kerst 2013

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Frohe Weihnachten und ein Glückliches Neues Jahr

Merry Christmas and a Happy New Year

Joyeux Noël et Bonne Année

Bill en Francien

Het jaar is bijna afgelopen er worden weer nieuwe plannen gemaakt voor het volgend jaar. Ook de crisis treft de trikers zoals motor rijtuig belasting de verzekeringen worden duurder. Kortom het word allemaal een stuk minder. Alleen het gevoel dat je frank en vrij op je trike rijdt kan niemand je afnemen. Ook wij plannen volgend jaar om naar verschillende treffens te gaan, ze worden nu bewust uitgekozen. Wat kunnen we verwachten in 2013.

De meeste bedrijven zullen het moeilijk krijgen ook op het trike gebied hier zal men als consument op gaan besparen. Er zal weinig veranderingen plaats vinden. Nieuwe dingen zullen sporadisch te zien zijn.

Wat gebeurd er  wel dit jaar:
Trike Centrum Vinkenveen gaat  flink uitbreiden. Er komt  een shop waar men ornamenten voor op je trike  kunt kopen
Rewaco  komt waarschijnlijk met een automaat trike op Peugeot basis.
Mocht deze te duur zijn dan kan  je Trikeverhuur Groningen je Rewaco trike om laten bouwen  tot automaat.
Het grote trike  boek is dan verkrijgbaar bij enige dealers op trike gebied. Of te bestellen bij Dutchtriker.
Het boek kost 29,95 euro en is geheel in kleur met vele foto’s.
 Zie ook ….

   voorkaft

Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.