Lange voorvorken

Lange voorvorken

Bij het surfen op het Internet ben ik een paar foto’s tegen gekomen die gelijk mijn aandacht trokken. Wat ik het eerst zag waren trikes met een zeer lange voorvork. Aangezien een trike met een lange voorvork het balhoofd zeer zwaar belast worden  hebben deze makers  er een oplossing voor gevonden. Ze hebben de voorvork gescoord zodat trek en duw krachten binnen de grenzen  gehouden kunnen worden. Er staat onstaat een driehoek.\

 
De trikes komen uit Brazilie druk op de foto’s voor een  vergroting. Je kunt op dit artikel reageren .

 
voorvork gescoord  voorvork gescoord
bracefront bracerear
voorvork

Ook bij deze trike is voorvork gescoord.

Zie ook Stuur stabiliteit

Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.