Lehman Trikes maakt doorstart

Lehman Trikes maakt doorstart

dinsdag 11 september 2012

Nadat de beroemde producent van trikes Lehman in maart van dit jaar de productie stil moest leggen, is deze onder een nieuwe eigenaar weer opgestart, waarmee een faillissement voorkomen is. Na het overlijden van oprichter John Lehman leek er eerst een einde te komen aan de bedrijfsvoering van misschien wel de bekendste trike-bouwers ter wereld. Het bedrijf was al eerder in de problemen gekomen toen Harley-Davidson in 2008 besloot zelf trikes te gaan bouwen, onder de naam Tri Glide.
Na een overname door concurrent Champion Trikes worden er nu weer volop Harley-Davidson, Victory, Honda, Kawasaki en Suzuki cruisers omgebouwd naar driewielers. Volgens Craig Arrojo, CEO van Champion en nu dus ook van Lehman, zal het bedrijf in Spearfish in South Dakota gevestigd blijven en zullen er binnenkort nieuwe projecten ontwikkeld worden.
Link: http://www.lehmantrikes.com

 

 

Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.