Garmin

Garmin

 

Testmotor.nl:

Garmin zumo 350LM navigatiesysteem

 
woensdag, 22 augustus 2012
 
Door de redactie van Testmotor.nl is het nieuwste Garmin zümo 350L voor motorijders getest. Het 499 euro kostende navigatiesysteem presteert vooral qua behuizing en basic functionaliteit, maar moet op technologisch terrein achterblijven bij de explosieve innovatie in de smartphones, de grootste concurrent van de stand-alone navigatie-setjes. Hier de conclusie van de test, voor het hele testverslag kunt u de link volgen.
“De Garmin zümo 350LM is een nogal prijzig navigatiesysteem voor motoren, maar is vooral door de sterke en waterdichte behuizing die fikse prijs wel waard. Qua prestaties is er amper voorsprong op andere navigatiesetjes, ten opzichte van de huidige smartphones is er zelfs een achterstand. Groot voordeel is echter dat de 350LM tegen een stootje kan, compleet met bevestiging wordt geleverd en dat er zelf gemaakte routes of routes van anderen ingeladen kunnen worden. Qua daadwerkelijke navigatie doet de zumo alles wat nodig is goed en helder, niks meer maar zeker ook niet minder.”Link: complete test Garmin zumo 350LMTestmotor-Garmin-zumo-350LM_1
 
Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.