Rewaco RF 1

Rewaco RF 1
Rewaco RF1 rijders worden verzocht hun trike bij van een de rewaco dealers te laten controleren. Bij interne onderzoek is vastgesteld dat er een gebrek aan de stuurklem plaat is ontdekt. Mogelijke oorzaak van een onjuiste lasnaad. Bij hoge belasting kan dit schade veroorzaken aan de stuur inrichting. In samenwerking met KBA (Kraftfahrt-Bundesamt ) schrijft Rewaco zijn klanten aan om dit te laten controleren in de Rewaco werkplaats of bij de dealers en  dit zo spoedig mogelijk te laten controleren. Maak  daarom spoedig mogelijk een afspraak  voor u eigen veiligheid en andere weggebruikers. Bij controle en eventuele vervangen van de stuurklem plaat is kosteloos.
Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.