WK trike met ABS

WK trike met ABS
WK-Trikes – nu met ABS (antiblokkeersysteem) op het  voorwiel.
WK Trike heeft ABS ontwikkeld voor op de voorwiel. De Achterwielen zat al ABS op. Dus de trike is veel veiliger geworden.
Een bekend probleem was dat de voorwiel blokkeerde in het zand , glad en nat wegdek dit euvel is nu verleden tijd.
In samenwerking met gerenommeerde Duitse ABS fabrikant, hebben ze een ABS  ontwikkeld voor het voorwiel, zodat de rem niet langer het voorwiel blokkeerd  en dat de trike beter onder controle is.
Bij ABS wordt het remmen elektronisch geregeld. Een sensor in de wielen detecteert bij het remmen of een wiel dreigt te blokkeren. Indien dat het geval is, neemt het ABS kort remkracht weg. Wanneer de dreigende blokkering is opgeheven, wordt de remkracht weer hersteld totdat de wielen opnieuw dreigen te blokkeren. Deze techniek wordt ook wel “pompend remmen” genoemd, maar het elektronische ABS kan dit veel sneller en preciezer dan een mens.
 
Similar posts plugin not found.
No comments currently exist for this post.
Leave a Reply:
You must be logged in to post a comment.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.