Archive for the ‘Nieuws’ Category
 • Gezien op trike treffens

  0 CommentsPosted by on augustus 19, 2014 under Featured Posts, Geen categorie, Nieuws
  Op de vele trike treffens die we bezoeken komen we vaak dingen op trikes tegen die er toch net even anders uit zien. Vaak een stukje huisvlijt met nuttige eigenschappen en of een bepaalde look te creëren.     Gewichten   We zien ook steeds meer gewichten  op trikes die te licht zijn van voren. Het verbeterd het stuur gedrag. Klik op foto voor vergroting.   Voor ... more.
 • AK trike

  0 CommentsPosted by on mei 10, 2014 under Featured Posts, Nieuws
  AK Trike De rolls royce onder de trikes leeft voort. Doordat WK wegens de crisis 2013 moest reorganiseren werd de WK Strike uit het programma genomen. Ook de constructeur  en technische man Dieter Geus moest het veld ruimen. De WK strike frames  tank en andere onderdelen werden al door Arno  gemaakt, die een constructie bedrijf heeft in Stadoldendorf. Met de middelen  van Arno e... more.
 • Trike pin

  0 CommentsPosted by on april 8, 2014 under Featured Posts, Nieuws
  Nieuwe trike pin. Laat zien dat je als triker uit Holland komt. Afb in 3d uitgevoerd. Deze pin van dik metaal is voorzien van twee moertjes zodat deze stevig  op de kleding  kan worden vastgezet. Wees er snel bij deze pin is in beperkte oplage gemaakt. Op is op. Prijs voor deze mooie pin is 9,98. Het versturen van een pin kost 4.00. Als je 14.00 euro  op bank rekening nummer  NL83 ABNA 0446... more.
 • Mexicaanse trike bouwer

  0 CommentsPosted by on januari 26, 2014 under Featured Posts, Nieuws
  In Mexico in de buitenwijken van Culiacán woont een  Mexicaan Hugo Diaz Valenzuela genaamd. In zijn dagelijks leven is hij lasser en  zit in de metalen constructie.   Deze Mexicaan ik noem hem gemakshalve Hugo Diaz bouwt trikes. Hugo bouwt al enkele jaren trikes van onderdelen van VW kever.  In Mexico rijden nog ontzetten veel VW kevers rond dus aan onderdelen geen gebrek. De laatste t... more.
 • Trike in de brand Dokkum

  0 CommentsPosted by on oktober 26, 2013 under Featured Posts, Nieuws
  DOKKUM – Op de oprit van een woning aan de Hoedemakersweg in Dokkum stond vrijdagmorgen een trike in brand. Rond 11:30 uur werd de brandweer gealarmeerd. Het vuur greep snel om zich heen. Bij aankomst waren de vlammen al overgeslagen naar de carport waarin het voertuig geparkeerd stond. Voordat het vuur zich verder kon verspreiden, kon de brandweer de vlammen doven. Zowel de trike als de carpo... more.
 • Nieuws

  0 CommentsPosted by on december 2, 2012 under Featured Posts, Geen categorie, Nieuws
  Man en vrouw zien Trike in vlammen opgaan Gemaakt op zaterdag 01 december 2012 16:10. | Geschreven door Jeffrey Jacobs. | | Berkel en Rodenrijs - Op de Oostersingel in Berkel en Rodenrijs is vanmiddag een trike in vlammen opgegaan. Bij aankomst van de brandweer stond de motorfiets al geheel in vlammen en was er geen redden meer aan. De bestuurder van de trike merkte dat er rook van de motor ... more.
 • Verkeersregels

  0 CommentsPosted by on november 30, 2012 under Featured Posts, Nieuws
  Trikers en verkeersregels dat is een item waar veel trikers mee worstelen. Het is vaak een grijs gebied tot dat ik deze site tegen kwam waar de trike  enQuad wel in beschreven werden. Ik heb deze link in mijn pagina opgenomen in het menu  TRIKE en VERKEERSREGELS. Hans  Otto is  de beheerder van deze site en  er staan veel  verkeersregels  en wetenswaardigheden op omtrend het verkeer. Omdat... more.
 • Courage trike met 6 cilinder

  0 CommentsPosted by on november 6, 2012 under Featured Posts, Geen categorie, Nieuws
   Op een franse site  kwam ik een filmpje tegen van  een 6 cilinder  trike. Ik wist dat ze er mee bezig waren maar het eind product heb ik nog niet gezien. Het filmpje spreekt voor zich. De motor is van Audi   En dan ook maar het filmpje voor 2013... more.
 • Rewaco Keulen

  0 CommentsPosted by on oktober 15, 2012 under Featured Posts, Geen categorie, Nieuws
   Wallinga trike dealer van Rewaco trikes bericht over: Afgelopen week was weer de jaarlijkse Intermot motorbeurs in Keulen. Walinga Trikes is er heen geweest want ook Rewaco Duitsland was vertegenwoordigt met een stand. ... more.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.