Archive for the ‘Geen categorie’ Category
 • Trike link

  0 CommentsPosted by on oktober 19, 2015 under Featured Posts, Geen categorie
  Soms kom je ze tegen op internet handige links die speciaal voor trikes toepas baar zijn . Deze link  regelgeving voor een trike om APK te keuren. De trike is voorzien van oranje punten , als men hier op drukt  krijgt men de items die gekeurd moeten worden . Men kan dan lezen wat verlangt wordt om goed door de keuring te komen.  http://handboek.rdw.nl/regelgeving/apk/driewielige_m... more.
 • Helmplicht buitenland

  0 CommentsPosted by on september 25, 2015 under Featured Posts, Geen categorie
    -     Helmplicht op de trike is een vaag gebied. Meestal weet men het niet en gaan er veel geruchten  in het rond. Via dit artikeltje wil ik trikers oproepen om te reageren wat hun ervaringen in buitenland zijn en of ze officele papieren of artikels in verkeers regelementen hebben en deze willen inzenden. Zodat andere trikers hier ook hun voordeel mee kunnen opdoen. Graag  g... more.
 • Kever versnellingsbak

  0 CommentsPosted by on februari 28, 2015 under Geen categorie
  Bij een zoek tocht op internet  kwam ik een kever bak tegen waar wat dingen  aangebouwd zaten. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt wat was dit. Aan de ene kant zie je een hydraulische cilinder om de koppeling te  bedienen.   Sequentiële versnellingspook Exchange: Dead, 1, 2, 3, 4 en activeer het omgekeerde! Versnellingsbak van mijn vriend Tanya Matthews, gemonteerd door Ray bo... more.
 • V8 trikes

  0 CommentsPosted by on februari 5, 2015 under Geen categorie
      SMT TRIKE Inh. Steffen Maltritz Hauptstr. 83 06571 Gehofen Tel: 03466/322570 Fax: 03466/324979               Motor : watergekoelde V8 cilinder : 5000 cc : 180 PK : 3 versnelling automaat :  ... more.
 • Detroit diesel trike

  0 CommentsPosted by on augustus 31, 2014 under Featured Posts, Geen categorie, Trike van de maand
  Een echte diesel trike net een zwarte pluim uit de uitlaat. Natuurlijk kan je een diesel wel goed afstellen zodat dit minder is. Er zal op deze trike wel geen roet filter op zitten.  De motor is een  Detroit diesel  6v 53T   280 pk uit een Grey Hound bus komt van een Amerikaanse  motor fabriek uit de buurt van Detroit. De motor  5200 cc heeft een super turbo lader en wordt aangedrev... more.
 • Gezien op trike treffens

  0 CommentsPosted by on augustus 19, 2014 under Featured Posts, Geen categorie, Nieuws
  Op de vele trike treffens die we bezoeken komen we vaak dingen op trikes tegen die er toch net even anders uit zien. Vaak een stukje huisvlijt met nuttige eigenschappen en of een bepaalde look te creëren.     Gewichten   We zien ook steeds meer gewichten  op trikes die te licht zijn van voren. Het verbeterd het stuur gedrag. Klik op foto voor vergroting.   Voor ... more.
 • Ferrari trike

  0 CommentsPosted by on augustus 18, 2014 under Featured Posts, Geen categorie, Trike van de maand
  Ferrari Trike Soms kom  je een wrak tegen van een of andere exotische auto en om dan hier een trike van te maken is een hele uitdaging. Bij het surfen op internet kwam ik een tweetal zeer bijzondere  trikes tegen. Trikes die je zelden of nooit tegenkomt  En wel een trike gemaakt van een Ferrari. Sommige auto lief hebbers zullen zeggen zonde anderen vinden dit het einde. Dus men neemt de... more.
 • Lange voorvorken

  0 CommentsPosted by on mei 4, 2014 under Featured Posts, Geen categorie
  Bij het surfen op het Internet ben ik een paar foto's tegen gekomen die gelijk mijn aandacht trokken. Wat ik het eerst zag waren trikes met een zeer lange voorvork. Aangezien een trike met een lange voorvork het balhoofd zeer zwaar belast worden  hebben deze makers  er een oplossing voor gevonden. Ze hebben de voorvork gescoord zodat trek en duw krachten binnen de grenzen  gehouden kunnen worde... more.
 • Bijzonder vervoermiddel, bijzonder mens

  0 CommentsPosted by on november 22, 2013 under Featured Posts, Geen categorie
  Als je veel op weg bent en je kijkt een beetje om je heen, dan zie je de mooiste dingen. Zo kwam ik voor de vakantie, op weg naar het noorden van ons land, een prachtige Trike tegen. Een niet alledaagse verschijning, dus ik nam uitgebreid de tijd om alles te bekijken en stak mijn duim op naar de bestuurster. Een joviale duim omhoog terug deed me glimlachen. Aangezien ik enorm geniet van keve... more.
 • Trikejournaal 4 editie

  0 CommentsPosted by on april 10, 2013 under Featured Posts, Geen categorie, trike journaal
  // Wat kost een gemiddelde trike Met veel pijn en moeite schraap je tegenwoordig het budget voor een nieuwe trike bij elkaar. Een paar honderd hier en wellicht nog een bedragje van de spaarrekening overhevelen. Prioriteiten worden bijgesteld, het geld groeit je immers niet op de rug. Lederen bekleding en mooie velgen, je neemt jezelf al voor hier ver van uit de buurt te blijven. Wij zijn ... more.
 • Trike journaal 3 editie

  0 CommentsPosted by on maart 20, 2013 under Featured Posts, Geen categorie, trike journaal
  //  Datum evenement veranderd Beste mensen, Wij hopen dat u er begrip voor heeft, er is alsnog besloten de EggRun op ALLE locaties te verplaatsen naar 6 april a.s. Nadere info volgt z.s.m. op de website: www.eggrun.nl Wij hopen dat hiermee alle verwarring is weggenomen. OP NAAR 6 APRIL OM ER ALSNOG EEN HELE MOOIE EN DANKBARE EGGRUN VAN TE MAKEN. Groet en tot 6 april: Egg... more.
 • Trikejournaal 2 editie

  0 CommentsPosted by on februari 28, 2013 under Featured Posts, Geen categorie
  // Dit Jaar bij WK Trikes Dat trikes steeds meer pk krijgen is momenteel een trend. Maar zijn de trikes wel berekend op dit bruut geweld. De topsnelheid neemt toe en als er geremd moet worden dan gebeurd er ook wat. Er zijn trike fabrikanten die trikes leveren met gewoon een standaard rem van een auto waar de motor van wordt geleverd. Als men er vanuit gaat dat die zelfde auto bij re... more.
 • Trike journaal

  0 CommentsPosted by on januari 20, 2013 under Featured Posts, Geen categorie, trike journaal
  // De Handicamper al 25 jaar onderweg Geplaatst op: 10-05-2013 Handicamp Outdoor organiseert reizen voor mensen met een lichamelijke beperking. Handicamp heeft daarvoor een aangepaste reuzencamper, voorzien van alle nodige aanpassingen en Zo organiseerde Handicamp begin mei een wel heel bijzondere reis. Corma Reinders is vrijwilliger, heeft een beperking én rijdt trike (een driewielige... more.
 • Einde trike jaar

  0 CommentsPosted by on december 23, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
  We wensen iedereen   Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar Frohe Weihnachten und ein Glückliches Neues Jahr Merry Christmas and a Happy New Year Joyeux Noël et Bonne Année Bill en Francien Het jaar is bijna afgelopen er worden weer nieuwe plannen gemaakt voor het volgend jaar. Ook de crisis treft de trikers zoals motor rijtuig belasting de verzekeringen worden duurder. Kortom ... more.
 • Nieuws

  0 CommentsPosted by on december 2, 2012 under Featured Posts, Geen categorie, Nieuws
  Man en vrouw zien Trike in vlammen opgaan Gemaakt op zaterdag 01 december 2012 16:10. | Geschreven door Jeffrey Jacobs. | | Berkel en Rodenrijs - Op de Oostersingel in Berkel en Rodenrijs is vanmiddag een trike in vlammen opgegaan. Bij aankomst van de brandweer stond de motorfiets al geheel in vlammen en was er geen redden meer aan. De bestuurder van de trike merkte dat er rook van de motor ... more.
 • Cruise Control

  0 CommentsPosted by on november 11, 2012 under Featured Posts, Geen categorie, techniek
  Er zijn trikers die graag een cruise controle op hun trike willen. Vooral op lange afstanden kan dit je reis veraangenamen. Wie kent het niet de trillingen in de handvaten veroorzaken bij sommige trikes een doof gevoel of men krijgt kramp. Men wil dan graag de hand even strekken en ontspannen. Met het gevolg dat je van je snelheid af gaat wijken doordat je de gashendel los laat. Ook op een weg waa... more.
 • Courage trike met 6 cilinder

  0 CommentsPosted by on november 6, 2012 under Featured Posts, Geen categorie, Nieuws
   Op een franse site  kwam ik een filmpje tegen van  een 6 cilinder  trike. Ik wist dat ze er mee bezig waren maar het eind product heb ik nog niet gezien. Het filmpje spreekt voor zich. De motor is van Audi   En dan ook maar het filmpje voor 2013... more.
 • Het Grote trikeboek uitverkocht

  0 CommentsPosted by on oktober 22, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
    Dit boek is mede tot stand gekomen door        ... more.
 • ENNS Trikes

  0 CommentsPosted by on oktober 18, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
  Het verhaal van Enns Trikes Clifford J. Enns werd geboren als boeren zoon uit een klein gehuchtje Middlebro Manitoba, Canada. Dit plaatsje ligt net over de grens van Rouseau. Hij was bezeten van zijn sneeuw scooter. Omdat hij vaak zijn schoolbus miste pakte hij zijn sneeuw scooter waarmee halsbrekende toeren mee uithaalde om op tijd op school te komen. In 1981  begon hij interesse te krijge... more.
 • Rewaco v.s Can Am

  0 CommentsPosted by on oktober 17, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
   Wat een uitspraken over de Rewaco trike dit is gewoon van de zotte. Misschien  jaloers of een slechte rijder. Bekijk het filmpje en geef je reactie.   ... more.
 • Rewaco Keulen

  0 CommentsPosted by on oktober 15, 2012 under Featured Posts, Geen categorie, Nieuws
   Wallinga trike dealer van Rewaco trikes bericht over: Afgelopen week was weer de jaarlijkse Intermot motorbeurs in Keulen. Walinga Trikes is er heen geweest want ook Rewaco Duitsland was vertegenwoordigt met een stand. ... more.
 • Bekende getekende trikes

  0 CommentsPosted by on september 29, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
    Bekende trikes worden vaak nagetekend. Zoals je op deze posters ziet, druk met de muis op de afbeelding en de tekening word groter weer geegeven.          ... more.
 • Bijzonderheden

  0 CommentsPosted by on september 22, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
        Op en van mijn treffens die ik bezocht kwam ik een Boom Streetfighter tegen die een ruitje had gemaakt voor de achterpasagier. Dit ruitje kon op zijweggeklapt worden zodat de zitplaat vrij toegangelijk werd. Alles was mooi in RVS uitgevoerd. Zie de foto's hieronder.     Ook kwamen we een caravan of een echte sleurhut tegen, helemaal in hout uitgevoerd met een rieten... more.
 • Lehman Trikes maakt doorstart

  0 CommentsPosted by on september 12, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
  dinsdag 11 september 2012 Nadat de beroemde producent van trikes Lehman in maart van dit jaar de productie stil moest leggen, is deze onder een nieuwe eigenaar weer opgestart, waarmee een faillissement voorkomen is. Na het overlijden van oprichter John Lehman leek er eerst een einde te komen aan de bedrijfsvoering van misschien wel de bekendste trike-bouwers ter wereld. Het bedrijf was al eerde... more.
 • Trike van de maand

  0 CommentsPosted by on augustus 26, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
  Trike van de maand September                ... more.
 • Vereenvoudiging procedures kentekenbewijs

  0 CommentsPosted by on augustus 25, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
    Persbericht | 13-07-2012 De procedures rond het kentekenbewijs worden vereenvoudigd. Op termijn is het mogelijk thuis achter de computer een kentekenbewijs op een andere eigenaar over te schrijven. Ook vervalt op termijn de toonplicht van het kentekenbewijs en kan een kentekenbewijs langer worden geschorst als de auto niet in gebruik is. De ministerraad heeft op voorstel van minis... more.
 • Verkeersborden beter zichtbaar

  0 CommentsPosted by on augustus 25, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
    Persbericht | 13-07-2012 Vanaf 1 oktober 2012 kunnen wegbeheerders verkeersborden voorzien van een dunne witte rand zodat ook kleurenblinden de borden beter kunnen begrijpen en de borden voor iedereen beter opvallen. De ministerraad heeft daartoe op voorstel van minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu ingestemd met aanpassing van het Reglement verkeersregels en verke... more.
 • Garmin

  0 CommentsPosted by on augustus 25, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
    Testmotor.nl: Garmin zumo 350LM navigatiesysteem   woensdag, 22 augustus 2012   Door de redactie van Testmotor.nl is het nieuwste Garmin zümo 350L voor motorijders getest. Het 499 euro kostende navigatiesysteem presteert vooral qua behuizing en basic functionaliteit, maar moet op technologisch terrein achterblijven bij de explosieve innovatie in de smart... more.
 • Rewaco RF 1

  0 CommentsPosted by on augustus 18, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
  Rewaco RF1 rijders worden verzocht hun trike bij van een de rewaco dealers te laten controleren. Bij interne onderzoek is vastgesteld dat er een gebrek aan de stuurklem plaat is ontdekt. Mogelijke oorzaak van een onjuiste lasnaad. Bij hoge belasting kan dit schade veroorzaken aan de stuur inrichting. In samenwerking met KBA (Kraftfahrt-Bundesamt ) schrijft Rewaco zijn klanten aan om dit te lat... more.
 • WK trike met ABS

  0 CommentsPosted by on augustus 17, 2012 under Featured Posts, Geen categorie
  WK-Trikes - nu met ABS (antiblokkeersysteem) op het  voorwiel. WK Trike heeft ABS ontwikkeld voor op de voorwiel. De Achterwielen zat al ABS op. Dus de trike is veel veiliger geworden. Een bekend probleem was dat de voorwiel blokkeerde in het zand , glad en nat wegdek dit euvel is nu verleden tijd. In samenwerking met gerenommeerde Duitse ABS fabrikant, hebben ze een ABS  ontwikkeld voor h... more.
Widget Setup
Hello there, thanks for choosing WP Now for your WP theme needs. To customize your sidebar, login to your WordPress admin area and go to Widgets under Appearance. From there you can customize your own sidebar to your own liking. WP Now includes several theme-specific widgets that start with the term "WP Now". When setting up your sidebar make sure to use the WP Now version of a widget. WP Now widgets are customized specifically for the themes they are included with.